Energetske rešitve za vse letne čase!

Trajanje: 
1.5.2018 do 31.5.2018

Klimatska naprava Electrolux je sistem za klimatizacijo prostorov, ki se v prehodnih sezonah in pozimi uporablja za ogrevanje, poleti pa za hlajenje in razvlaževanje toplega in vlažnega zraka. Odlikuje jo tudi funkcija upravljanja z mobilnim telefonom ter nastavitve časa delovanja, kar vam omogoča, da je prostor ob želenem času ohlajen na želeno temperaturo. Poleg tega ponuja številne druge učinkovite funkcije, na primer razvlaževanje prostora ter odstranjevanje prašnih delcev s posebnim filtrirnim sistemom. Njena funkcija Eko zmanjšuje porabo energije, naprava pa ima tudi samodejno čiščenje, ki preprečuje nastanek bakterij in plesni. Kadar je zunaj hudo vroče, pa lahko vključite funkcijo Turbo, ki preklopi ventilator na najvišjo moč, da bivalni prostor ohladi še hitreje. 

V posebnem majskem Petrol klub katalogu vam ponujamo pestro ponudbo klimatskih naprav Electrolux OptiBreeze. Izkoristite priložnosti in si zagotovite pravo svežino za vaš dom, saj vam nudimo izbiro med klimatskima napravama Electrolux OptiBreeze X3 in X3R, različnih moči od 2,5 kW pa vse do 4,6 kW, tako, da zagotovo lahko izberete najboljšo klimatsko napravo za vaš dom. Izdelek vam nudimo v posebni paketni ponudbi, kjer je v ceno vključena dostava na dom2-letna garancija ter možnost pridobitve akcijske cene dobave Petrol Elektrike.

Oglejte si ponudbo izbranih klimatskih naprav Electrolux OptiBreeze in si zagotovite svežino vašega doma z dve letno garancijo in upravljanjem na daljavo preko vašega mobilnega telefona.

Obveščamo vas, da so zaradi velikega povpraševanja spodaj označeni izdelki klimatske naprave Electrolux razprodani. Ker pa si želimo, da ste naši kupci zadovoljni, smo za vas pripravili nove modele klimatskih naprav Electrolux OptiBreeze, katere odlikuje tudi nov okolju prijazen plin R32, ki še dodatno zmanjšuje vrednosti GWP t.i. »potencial globalnega segrevanja« za kar do 72 % v primerjavi s standardnim hladilnim sredstvom R410a. Novi modeli klimatskih naprav Electrolux OptiBreeze tako še bolj učinkovito prispevajo pri boju proti podnebnim spremembam.

Electrolux OptiBreeze X3 2,5 kW + WIFI - RAZPRODANO

Electrolux OptiBreeze X3 4,6 kW + WIFI - RAZPRODANO

Electrolux OptiBreeze X3R 2,5 kW + WIFI - NA VOLJO LE ŠE ZADNJI KOSI

Electrolux OptiBreeze X3R 3,2 kW - RAZPRODANO

Electrolux OptiBreeze X3R 4,6 kW + WIFI - RAZPRODANO

Oglejte si dodatno ponudbo izbranih modelov klimatskih naprav Electrolux OptiBreeze, ki jih odlikuje nov, okolju še bolj prijazen plin in so na voljo po ugodnih cenah:

 
 
Če želite pridobiti ponudbo izbrane vrhunske klimatske naprave Electrolux OptiBreeze z vključeno MONTAŽO, nam oddajte spletno povpraševanje ali pa nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 22 34.
 

Zagotovite si pravo svežino za vaš dom

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.