Energetske rešitve za vse letne čase

Trajanje: 
1.9.2017 do 31.10.2017

Vrhunska klimatska naprava Electrolux OptiBreeze je energetsko varčna, neslišna, učinkovito hladi ali ogreva prostore do 55 m2, njen filtrirni sistem pa odstranjuje alergene in neprijetne vonjave. Na voljo je z dvoletno garancijo za člane Petrol kluba po ugodni ponudbi 150 Zlatih točk in le 679,00 evrov, odločite pa se lahko tudi za plačilo na obroke in za preklop na Petrol Elektriko, ob čemer na Petrol klub kartico prejmete še dobroimetje v vrednosti 50 evrov.

Ob nakupu prejmete potrdilo za montažo, s katerega izberete enega od kar 14 pooblaščenih regijskih monterjev, se z njim dogovorite za termin montaže in mu ob opravljeni montaži predate izpolnjeno potrdilo. Nato le še vklopite svojo novo klimatsko napravo in uživate v svežem zraku svojega doma.

V poletnem Petrol klub katalogu vam ponujamo posebno paketno ponudbo klimatske naprave Electrolux OptiBreeze X3 – 3,2 kW. V ceno ponudbe so poleg vrhunske klimatske naprave v ceno vključeni tudi  dostava na dom, osnovno montažo, upravljanje na daljavo s telefonom preko wi-fi, 2-letno garancija ter možnost pridobitve 50 € dobroimetja na Petrol klub kartico ob preklopu na Petrol Elektriko.  Spletni nakup lahko opravite tukaj   ali oddate spletno povpraševanje.

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.